Odvetniško pisarno Bohl d.o.o. je maja 2013 ustanovila odvetnica Tanja Bohl, ki je specializirana za delovno in kazensko pravo.

Odvetniki v naši pisarni svetujemo strankam pri uveljavljanju njihovih pravic in pravnih koristi in si skupaj z njimi prizadevamo poiskati najboljše poti za rešitev njihovih pravnih problemov. Pri reševanju pravnih problemov nas vodi profesionalnost, strokovnost, iznajdljivosti ter odločnost.

Ker je temeljni moto odvetniške pisarne predhodna rešitev pravnih problemov, svojim strankam svetujemo tako pri pravnih težavah, na katere naletijo ob svojem poslovanju, kot tudi v situacijah, ko do pravnih sporov že pride.

Zastopamo domače in tuje pravne in fizične osebe na področju delovnega, civilnega, kazenskega, upravnega in gospodarskega prava. Z notranjo specializacijo odvetnikov smo dosegli, da se vsakemu primeru posveti odvetnik z največ izkušnjami s konkretnega področja. Spekter našega delovanja je širok, odvisen pa je predvsem od potreb naših strank.

V naši odvetniški pisarno gotovo ne boste slišali le tistega, kar želite slišati, temveč tisto, kar v zvezi z vašim problemom morate vedeti.
Pri reševanju pravnih problemov sodelujemo z različnimi zunanjimi svetovalci in v zadevah z mednarodnim elementom s priznanimi tujimi strokovnjaki in tujimi odvetniškimi družbami.

S svojimi strankami poslujemo tako v slovenskem jeziku, kot tudi v angleškem, nemškem, hrvaškem in srbskem jeziku.